The Saturday and Sunday schedules are below. Links coming soon with more details about each event. Panels, entertainment, and dynamic room schedules and content are subject to change without notice.
Sunday, November 19 Full Programming Schedule
Entertainment Mochi Cafe General Panels Dynamic Room
11:00 am – 11:30 am (30 min)
Ryujin Taiko is a family group of three who use taiko drums to connect with our audience and ensure they have a fun time!
Anime Voice Acting Auditions
11:00 am – 12:30 pm (90 min)
Bruce Carey and team present: Everyone always asks “How do I get into Voice Acting?” Well we’re here to answer that in this workshop we’ll tell you how to break into this exciting and ever expanding industry of talking into microphones.
11:30 am – 12:00 pm (30 min)
Acacia is a professional flutist with 15 years of experience. She has earned a Bachelor of Arts in Music from California State University San Bernardino. Her instruments of choice are the flute, piccolo, and bari saxophone. She also arranges her own music-consisting mainly of video game and anime themes.
Gender Swap Cosplay, Rule 63, and Drag
11:30 am – 12:30 pm (60 min)
Panelists will discuss terms and concepts in the various forms of gender expression in cosplay. They will also help further educate what rule 63? What is drag? What is gender swapped cosplay? Our panelists will help sort all that out for you.
12:00 pm – 1:00 pm (60 min)
1:00 pm – 1:30 pm (30 min)
Join local San Diego based idol Kikiitorii as she reaches new heights! Her performance will consists of k-pop and j-pop songs with both singing and dancing! Bring your penlight and voice! Won’t you take her hand and fly?
Sidekicks The Podcast Adventure Holiday Edition
1:00 pm – 2:00 pm (60 min)
Black Maze Productions presents: “Have you ever wondered how Sidekicks become sidekicks? What are the qualifications? Who makes the decisions? In the world 2024, super heroes and villains are more than just myths or comic book characters. They live here on Earth, alongside us. But this story isn’t about them, this is the story of their kids whose powers aren’t as great from making the perfect fry to counting things accurately, follow these kids as they learn to navigate the world through training during the holidays”
Voice Over Guest Panel
1:00 pm – 2:30 pm (90 min)
1:30 pm – 2:00 pm (30 min)
Shikottii is a rapper hailing from the beautiful island of Guam. With a unique style that blends English and Japanese lyrics, he has created a fusion of cultures and sounds that sets him apart in the music world.
2:00 pm – 3:00 pm (60 min)
Sustainability in Cosplay
2:30 pm – 3:30 pm (60 min)
With the increasing popularity of cosplay, purchasing a costume is easier than ever. However, many of these cosplays end up worn once and discarded into landfills, contributing to our growing environmental waste. Join local San Diego cosplayers Kikiitorii and NeptuneLindsey to discuss creative solutions in order to reduce the cosplay carbon footprint and even save a little money in the process.
3:00 pm – 4:00 pm (60 min)
SDAC Cosplay Contest! Register at https://sandiegoanimecon.com/cosplay-contest-registration
3:00 pm – 4:30 pm (90 min)
theCATandROBOT present “Anime Jeopardy”: How well do you know your anime trivia? Come challenge other con-goers and see who knows more. Clues are taken from all eras of anime, from classics to the hottest shows currently airing.
4:00 pm – 5:00 pm (60 min)
The World of VTubers
4:00 pm – 5:00 pm (60 min)
Join us as I, JohnLovesAnime, a VTuber interviewer with three years plus of experience take you on a deep dive about the never ending world of Virtual Content Creators known as VTubers! I invite alongside myself, MinnowCandy, DBTerra, & Kyotaro to help you learn more as we four talk about the world of VTubers, the community, what being a VTuber is about, and learning more about the new phenomenon of content creation coming from these virtual content creators!
5:00 pm – 6:00 pm (60 min)
Super Tonic is a San Diego based anime and videogame cover band formed in 2019. From hype anime openings to obscure video game soundtracks, they are passionate about playing music and strive to share the joy and excitement they feel about this unique subculture through their own sound.
K-Pop Random Play Dance
5:00 pm – 6:30 pm (90 min)
A0K – Absolute Zero is a k-pop cover team. Known for their themed sets and kpop in public videos, A0K strives to show how kpop dance can be fun.
Blaze Abridged Presents Death Note Abridged
5:30 pm – 6:30 pm (60 min)
This panel will feature an exclusive premiere of an upcoming episode of their hit abridged series “Death Note Abridged.” There will be a short discussion about their plans and their future projects and what to look forward to on their channel. The panel would conclude with a Q&A session with audience participation.